У Миколаєві фірму «Владам» оштрафували за будівництво без дозволу

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області у судовому порядку доведено правомірність дій стосовно накладання штрафних санкцій у розмірі 57 600 грн. на ТОВ Фірма «Владам» за виконання будівельних робіт з будівництва двоповерхової будівлі без дозвільних документів. Про це повідомила ДАБІ.

Управлінням проведено позапланову перевірку на об’єкті «Будівництво двоповерхової будівлі за адресою: вул. Садова, 3 Б, м. Миколаїв».

Під час перевірки встановлено, що роботи з будівництва двоповерхової будівлі невизначеного призначення виконуються без відповідних документів, які надають право на їх виконання та без затвердженої проектної документації.

За результатами перевірки ТОВ Фірма «Владам» оштрафована на 57 600 грн.  за самочинне будівництво, надано припис про негайне зупинення виконання будівельних робіт.

Непогоджуючись з постановою та наданим приписом, ТОВ Фірма «Владам» звернулося до Миколаївського окружного суду про визнання їх протиправними та про скасування.

Постановою Миколаївського окружного суду позовні вимоги ТОВ Фірма «Владам» залишені без задоволення, чим підтверджено законність дій посадових осіб Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській області.