Очільник поліції Миколаївщини подякував поліцейським за сумлінне виконання службових обов’язків

Сьогодні під час селекторної наради керівництва начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області генерал поліції третього рангу Юрій Мороз вручив підлеглим відзнаки за розкриття тяжкого злочину.

Раніше повідомлялось про те, що миколаївські поліцейські розкрили вбивство чоловіка, який вважався безвісно зниклим.

Нагадуємо, що у ніч на 26 жовтня у Миколаєві патрульні побачили чоловіків, які розпивали спиртні напої прямо на капоті автомобіля, поліцейські й гадки не мали, що це не звичайні правопорушники, а один із них – вбивця.

На появу поліції незнайомці відреагували втечею, тому правоохоронці кинулись їх наздоганяти. Зловмисників затримали, а у подальшому виявилось, що вони причетні до зникнення мешканця Єланецького району. У одного із них, раніше судимого злочинця вже був куплений квиток до Російської Федерації, і перед поїздкою його проводжав знайомий. Чоловіки вирішили хильнути чарку перед рейсом та потрапили у поле зору патрульних.

В автомобілі інспектори знайшли наркотичний засіб метадон, а, дізнавшись, що один із втікачів з Єланецького району, зв’язались із місцевою поліцією. З’ясувалось, що зловмисника шукають, бо він був останнім, хто бачив чоловіка, який зник безвісти та в подальшому вияснилось, що він і вбив свого односельця.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, керівник миколаївського гарнізону поліції Юрій Мороз урочисто вручив заступнику командира роти Управління патрульної поліції у місті Миколаєві лейтенанту поліції Вадиму Яремчуку та оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області рядовому поліції Максиму Гілецькому наручні годинники.

Розпорядженням Голови Миколаївської обласної державної адміністрації оголошено «Подяку» т.в.о. командира батальйону Управління патрульної поліції у місті Миколаєві лейтенанту поліції В’ячеславу Герасимовичу, інспектору Управління патрульної поліції у місті Миколаєві лейтенанту поліції Віктору Гулі та інспектору Управління патрульної поліції у місті Миколаєві лейтенанту поліції Олександру Фурсову.

Також на засіданні наради особовому складу представлено тимчасово виконуючого обов’язки начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області - капітана поліції Сергія Ігнатьєва (попередня посада: заступник начальника Управління патрульної поліції у Миколаєві).

Відділ комунікації поліції Миколаївської області