У Южноукраїнську поліцейські затримали 20-річного молодика, який наніс тяжкі тілесні ушкодження однолітку

1 січня близько 7 години в одному із розважальних закладів міста Южноукраїнськ компанія молодих людей, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинили бійку, у результаті якої тяжкі травми отримав 20-річний хлопець. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Вже 2 січня близько 02:40 до Южноукраїнського відділення Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення із медичного закладу про те, що до них по допомогу звернувся 20-річний місцевий мешканець. У потерпілого лікарі діагностували тяжкі травми голови.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження молодик отримав ще 1 січня та по медичну допомогу звернувся майже через добу, коли його стан здоров’я погіршився.

Правоохоронці встановили, що того ранку в одному із розважальних закладів під час святкування Нового року між компанією молодих людей виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої зловмисник вдарив потерпілого по голові скляною пляшкою.

Співробітники Южноукраїнського відділення поліції затримали 20-річного зловмисника у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області