На Баштанщині п’ятьом сім’ям учасників АТО вручили ключі від нових помешкань

15 січня у Баштанці п’ятьом сім’ям бійців-учасників АТО вручили  ключі від їхніх нових помешкань.

Баштанський міський голова Іван Рубський привітав усіх присутніх у залі з визначною подією у життєдіяльності Баштанської об’єднаної територіальної громади, щиро подякував обласній державній адміністрації, обласній раді, районній владі, службам соціального захисту населення, всім, хто був причетний до придбання житла і завірив, що ОТГ і в подальшому буде дбати про захисників України та їх родини, у міру можливості продовжуватиме фінансування підтримки воїнів АТО, їх родин та через волонтерів району надавати посильну допомогу нашій армії.

Зазначимо, що на останній сесії Баштанської міськради депутати проголосували за виділення коштів на придбання житла сім’ям учасників антитерористичної операції в рамках виконання Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота». Для цього з бюджету міської ради виділили 864 800 гривень. Це 50 % співфінансування до обласної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота». Ще одну квартиру вартістю більше півмільйона гривень придбано за кошти обласного бюджету. Всього з міського та обласного з бюджетів виділено близько 2,5 млн грн.

“Сьогодні наша країна долає виклики, відстоює свою державність, свою цілісність. Влада поважає і дякує своїм воїнам АТО, піклується про них. Зі свого боку ми робимо все можливе, щоб надати відповідні, гідні соціальні гарантії для наших військових, а також підтримуємо сім'ї загиблих Героїв”, - прокоментував голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

Житло отримали:

  • Тимофій Зотов, учасник бойових дій, учасник АТО, отримав поранення, інвалід ІІІ групи. 
  • Ярослав Сорохан, учасник бойових дій, учасник АТО. 
  • Володимир Зінько, учасник бойових дій, учасник АТО.
  • Олександр Пікуль, учасник бойових дій, учасник АТО.
  • Сергій Величко, учасник бойових дій, учасник АТО.