Олексій Савченко оглянув хід ремонту Миколаївської загальноосвітньої школи-інтернату №3

У четвер, 1 лютого, голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко оглянув хід виконання ремонтних робіт в Миколаївській загальноосвітній школі-інтернаті №3. Про це повідомили в прес-службі ОДА.

Наразі виконані роботи з заміни покриття покрівлі, заміни водостічної системи, дверних і віконних блоків, повністю відремонтовано спортивну залу в тому числі виконано заміну покриття підлоги, завершено утеплення фасаду, встановлено ліфт та оснащено санвузли відповідно до вимог інклюзивної освіти, виконані оздоблювальні роботи приміщень навчального корпусу. Вартість вже виконаних робіт склала близька 11,5 млн грн (співфінансування з обласного бюджету та державного фонду регіонального розвитку).

У 2018 році на продовження ремонтних робіт з обласного бюджету передбачено видатки в розмірі близько 6,6 млн грн, зокрема на улаштування перекриттів між поверхами, заміну систем опалення, водопостачання та водовідведення, заміну електромережі, встановлення системи протипожежної безпеки, огорожу сходів, встановлення блискавкозахисту, заземлення та освітлення навколо навчального корпусу.

В ході візиту Олексій Савченко наголосив на необхідності приділення уваги благоустрою прилеглої території. Він також доручив облаштувати універсальний спортивний майданчик для кросфіту, а також збудувати шкільний стадіон з гідними умовами, в першу чергу – з сучасними біговими доріжками для юних вихованців інтернату.

Також Олексій Савченко та народний депутат України Андрій Вадатурський передали школі сучасний тенісний стіл німецького виробництва, наданого компанією «ІнтерСпорт» у рамках благодійної допомоги.

Очільник області доручив профільному департаменту облдержадміністрації опрацювати питання забезпечення спортінвентарем, в тому числі і тенісними столами усіх шкіл Миколаївської області.