У миколаївських правоохоронців розпочались навчально-тренувальні збори

З 5 лютого співробітники молодшого та середнього складу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області проходитимуть тижневі збори на базі Тренінгового центру ГУНП.

Організацією та проведенням зборів займаються працівники підрозділу професійного навчання. Удосконалювати уміння та навички поліцейським допомагатимуть працівники інструкторського складу Тренінгового центру під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки начальника Центру підполковника поліції Сергія Письменного.

Після проведення інструктажу та стройового огляду правоохоронців Сергій Письменний наголосив на важливості підвищення кваліфікаційного рівня кожного співробітника. Також керівник Тренінгового центру розповів присутнім про умови перебування та розпорядок дня, після чого поліцейські відправились до навчальних класів.

«Метою проведення таких зборів є вдосконалення практичних умінь та навичок поліцейських з тактичної, вогневої та фізичної підготовок. Після завершення яких, підрозділом кадрового забезпечення буде зроблено відповідні відмітки у картках обліку поліцейських про проходження ними навчань», - зазначив старший інспектор з особливих доручень відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області капітан поліції Андрій Польський.

Відповідно до затвердженого графіку такі заходи триватимуть до вересня поточного року і навчально-тренувальні збори відвідає кожен співробітник ГУНП в Миколаївській області.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області