До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав керівництво області завітало до госпіталю ветеранів війни

13 лютого керівники області та міста Миколаєва особисто висловили щирі привітання ветеранам війни, які перебувають на лікуванні в обласному клінічному госпіталі ветеранів війни.

З подарунками до закладу завітали радник голови ОДА з гуманітарних питань Євген Шевченко, начальник управління охорони здоровя облдержадміністрації Павло Георгієв, начальник управління УОЗ Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, представники обласної ради ветеранів війни, спілки воїнів-інтернаціоналістів та інші.

Гості побажали ветеранам, які знаходяться на лікуванні в обласному клінічному госпіталі ветеранів війни здоров’я, миру, спокою та злагоди в родині та країні. З кожним поспілкувались, приділили особисту увагу, дізнались про нагальні потреби пацієнтів.

Павло Георгієв перевірив роботу відділень, умови перебування пацієнтів, поспілкувався з керівництвом і колективом закладу.

«Госпіталь ветеранів війни активно співпрацює з територіальними органами соціального захисту та волонтерськими організаціями, має добре відпрацьовану взаємодію з військовими комісаріатами для обміну інформацією щодо бійців із зони проведення АТО, які потребують фізичної і психологічної реабілітації. Якісна всебічна реабілітація ветеранів і військовослужбовців, які повернулися з зони АТО, сьогодні є одним з пріоритетних напрямків роботи військової та цивільної медицини», - підкреслив начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв, – «Питання лікування та реабілітації бійців, які повертаються з зони АТО, ветеранів знаходиться на постійному контролі в управлінні охорони здоров’я».

Надання медичної допомоги ветеранам і бійцям АТО в лікувально-профілактичних закладах області сьогодні залишається актуальним питанням і завжди знаходиться на контролі влади.

Прес-служба Миколаївської ОДА