На Миколаївщині знеструмлено 14 населених пунктів та обмежено проїзд по одній из доріг - ДСНС

Станом на 9 годину 3 березня, небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Спостерігається сніг в Дніпропетровській та Кіровоградській областях. Невеликий сніг у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Луганська, Львівська, Миколаївській, Полтавській, Одеській, Тернопільській, Харківська, Хмельницькій, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та м. Києві.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Щодо обмеження руху:

У Миколаївській області перекрито рух для всіх видів транспортних засобів на ділянці дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв на під’їзді до м. Миколаїв.

Для розчистки доріг снігоочисною технікою обмежено рух великогабаритного транспорту.

Київська область на під’їздах до м. Києва:
М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі; 
М-03 Київ- Харків-Довжанський;
М-05 Київ-Одеса;
М-06 Київ-Чоп;
М-07 Київ-Ковель-Ягодин.

Обмеження в'їзду вантажних транспортних засобів в місто Київ з 10 години 00 хвилин 03.03.2018 року знято.

Аеропорти та морські торговельні порти працюють у штатному режимі.

До розчистки доріг та буксирування транспортних засобів залучено 1 тис. 734 од. тех. та 2 тис. 917 чол. з них 1 тис. 497 од. тех. та 2 тис. 91 працівник Укравтодору та 237 од. тех. та 826 чол. особового складу ДСНС.

Координацію заходів щодо забезпечення транспортного сполучення здійснює Штаб з ліквідації наслідків з надзвичайної ситуації.

Щодо знеструмлення населених пунктів:

Знеструмлено 63 населених пункти у 8 областях (Миколаївській – 14, Запорізькій – 10, Кіровоградській – 10, Одеській – 9, Черкаській – 7, Донецькій – 6, Дніпропетровській – 4 та Чернігівській – 3).