Служба автодоріг інформує про ліквідацію аварійної ямковості на шляхах Миколаївщини

З 12 по 13 березня підрядними підприємствами, за технічним завданням Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, у рамках експлуатаційного утримання виконували роботи з ліквідації аварійної ямковості.

За звітний період було ліквідовано 507 кв.м. аварійної ямковості на дорогах загального користування державного значення (з них 95кв.м. – холодним асфальтобетоном 412 кв.м – щебенево піщаною сумішшю та 26 кв.м. – відфрезерованим матеріалом):

• М-13 Кропивницький – Платонове (на м. Кишинів) – 146 кв.м.;
• М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на м. Таганрог) – 42 кв.м.;
• Н-11 Дніпро – Миколаїв (через м. Кривий Ріг) – 20 кв.м.;
• Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв – 14 кв.м.;
• Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознесенськ) – 120 кв.м.;
• Т-15-06 Миколаїв – Доманівка – Берізки – 170 кв.м.

Звертаємо увагу на те, що процес ліквідації аварійної ямковості – це тимчасовий захід направлений на забезпечення безпечного проїзду.

Крім того 13 березня підрядна організація розпочала підготовчі роботи з холодного фрезерування асфальтобетонного покриття на мосту через річку Південний Буг з підходами до нього. З настанням сприятливих погодних умов відразу розпочнуться ремонтні роботи з закриття відфрезерованих карт асфальтобетонною сумішшю.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Прес-служба САД у Миколаївській області