Громадам Миколаївщини нагадали, що питання надання підтримки учасникам АТО повинно бути на особливому контролі

Забезпечення підтримки учасників АТО, надання їм всілякої допомоги – ці питання повинні бути на особливому контролі у кожному місті, районі та ОТГ Миколаївщини. На цьому наголосив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір у ході наради з громадами області у четвер, 26 квітня.

«Одним із стратегічних напрямів діяльності облдержадміністрації є забезпечення підтримки учасників АТО, надання їм всілякої допомоги, в тому числі і соціального курсу. Нами було введено, своєрідний моніторинговий показник співвідношення отриманих путівок на оздоровлення та відпочинок на базах членів сімей і атовців. За 2017-й рік оздоровилися 897 осіб», - підкреслив Олександр Кушнір.

При цьому, найкращу роботу проведено в Миколаївській міськраді, Вітовській РДА, Вознесенській міськраді, Новоодеській РДА та Миколаївській РДА, а також Очаківській міськраді та райдержадміністрації.

«Я хочу, щоб ви просто поставили для себе такий показник й таке важливе питання на особливий контроль у діяльності», - звернувся до присутніх керівників громад Олександр Кушнір.