Будівельників Миколаївщини привітали з професійним святом

У четвер, 9 серпня, напередодні Дня будівельника у Миколаївському будівельному коледжі відбувся святковий захід із нагоди професійного свята, який зібрав усіх причетних до нього. 

Привітав провідних будівельників регіону і заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи.

«Від імені голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка вітаю вас з професійним святом. Радий бачити вже досвідчених професіоналів своєї галузі та нові обличчя – це означає, що у нас є майбутнє. Бажаю, щоб кожного дня у вас було бажання йти на роботу, робити щось на благо колективу, рідних, близьких. Хочеться, щоб у словах «нове будівництво» на першому місці було дійсно нове будівництво, бо це розвиток. Хотілось би, щоб місцеві органи влади, завдяки підтримці Президента й закону про децентралізацію направляли фінансовий ресурс у будівельну галузь, бо всі інші сфери також залежать від будівництва: перш ніж експлуатувати – треба побудувати. Бажаю, щоб у вас, у ваших колективах були гідні заробітні плати, гідні замовлення, щоб ви сміливо дивилися у майбутнє, щоб кожного дня, приходячи додому, розуміли, що щось зробили на благо. Впевнений, з таким колективом у нас все вийде. Миру вам, добра, благополуччя, усіх зі святом!», - звернувся до присутніх Валентин Гайдаржи.