На Миколаївщині відбулись командно-штабні навчання на випадок виникнення НС техногенного та природного характеру

8 серпня відбулись командно-штабні навчання місцевого рівня з органами управління та силами цивільного захисту Казанківської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області на випадок загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

У навчаннях приймали участь: голова РДА, керівники територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту місцевого рівня, начальник Казанківського районного сектору та особовий склад 17 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Відпрацьовувались ввідні по ліквідації наслідків ускладнення погодних умов, які призвели до затоплень та пошкоджень житлових будинків, травматизму громадян, які опинились під завалами, загибелі великої рогатої худоби та свійських тварин, повалення ліній електропередач. Іншим завданням стала ліквідація наслідків умовної дорожньо-транспортної пригоди з розливом небезпечної хімічної речовини.

В процесі роботи членами комісії виявлено певні недоліки в організації цивільного захисту району, управлінні силами цивільного захисту та визначено шляхи їх усунення. Загалом навчання відбулись на задовільному рівні.

IMG_2519.JPGIMG_2529.JPG

IMG_2533.JPGIMG_2534.JPG

IMG_2557.JPGIMG_2573.JPG

IMG_2580.JPG



ГУ ДСНС України у Миколаївській області