В ОДА нагородили переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2017»

У вівторок, 11 вересня, у Миколаївській обласній державній адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Першого (регіонального) туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2017».

Голова обласної рейтингової комісії, Голова ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Миколаївській області Наталія Запорожченко зазначила, що за результатами Першого туру Всеукраїнського рейтингу за рішенням обласної рейтингової комісії звання «Сумлінний платник податків-2017» отримали 6 підприємств Миколаївщини за 5 номінаціями та трьома категоріями  (великі, малі, середні). Переможці регіонального етапу представлені до Вищої рейтингової комісії для участі у Всеукраїнському турі.

Привітав переможців і заступник Миколаївського міського голови Юрій Степанець. «Приємно, що в нас є сумлінні платники податків, на яких повинні рівнятися усі інші. Завдяки вашій роботі, щоденній кропіткій праці бюджети міста та області наповнюються, у нас є можливість дійсно направляти ці кошти на благо городян, на благо жителів області. Хочу виразити вам вдячність від міського голови, керівництва області за вашу щоденну працю і наповнення бюджету всіх рівнів», - зазначив він.

Дипломи переможців отримали:

- ТОВ СП «НІБУЛОН» - у аграрній галузі, платник податку на прибуток;

- ДП телевізійних систем «Квант» ПрАТ «Атомсервіс» м. Южноукраїнськ – у галузі інформації та телекомунікації;

- ТОВ «Хладотехника» - у галузі будівництва;

- ТОВ «Марін Дизайн Інжинірінг Миколаїв» - у сфері права, консалтингу, наукової та технічної діяльності;

- ТОВ «ЕРІДАН-КОМЕРЦ» - у сфері торгівлі;

- ТОВ «УКРЕКСІМ» - у сфері торгівлі.

Наприкінці присутні побажали нагородженим перемоги у Другому турі Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2017».