Двох жінок, яких патрульні викрили з розфасованим амфетаміном, слідчі затримали

19 вересня поліцейські затримали двох жінок, у яких виявили поліетиленові згортки з порошкоподібною речовиною рожевого та білого кольору, а також ювелірні електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини.

На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Для встановлення всіх обставин правоохоронці доправили громадянок до Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області, якими виявились мешканки обласного центру 28-ми та 30-ти років. Найстарша із затриманих вже має судимість за вчинення майнових злочинів.

Жінки зізнались, що розфасована по згортках порошкоподібна речовина є амфетамін, яку вони нібито придбали з метою власного вжитку.

За вказаним фактом слідчі Заводського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та  затримали зловмисниць у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у злочині, а також обрання запобіжного заходу.

Вилучену речовину направлено на проведення експертизи до Науково-дослідного  експертно-криміналістичного центру МВС України в Миколаївській області.


Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області