Державна прикордонна служба запрошує на військову службу за контрактом

Херсонський прикордонний загін Державної прикордонної служби України запрошує цивільну молодь на військову службу за контрактом на посади інспекторів прикордонної служби-інструкторів (кінологів).
 
Усіх, хто виявить бажання служити на державному кордоні із надійним помічником прикордонників – службовою собакою, пройде спеціальне навчання у Кінологічному навчальному центрі ДПСУ  в місті В.Мости Львівської області, де отримає диплом державного зразку (навчальний заклад акредитований Міністерством освіти і науки України).
 
Окрім передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг військовослужбовцям-кінологам виплачується додаткова 10% надбавка до посадового окладу за роботу з службовою собакою, також гарантується проходження служби в ДПСУ виключно на посадах інструкторів-кінологів. 
 
Вимоги до кандидата – призовний вік (18-60 років), освіта не нижча за повну середню, придатний до військової служби за станом здоров`я та професійно-психологічними якостями. 
 
Бажаючих чекають за адресою: м. Миколаїв, вул. Космонавтів 1д. За додатковою інформацією можна звернутись за номером:  0962398005.