Рятувальники, притулок «Місто собак» та видавництво «Іліон» об’єднались для реалізації проекту «Подаруй надію пухнастику»

5 грудня у світі відзначається День волонтера - International Volunteer Day. Символічно, що саме сьогодні стартував спільний проект рятувальників, притулку “Місто собак” та видавництва “Іліон” “Подаруй надію пухнастику”. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області. 

Ідея полягає в тому, що співробітниці Головного управління ДСНС України у Миколаївській області сфотографувались з кішками та собаками, запропонувавши містянам взяти їх у власні домівки. Доброзичлива Овчарочка, енергійна Люлю, дружелюбна Клякса, лагідна кішка Багіра позували разом із співробітницями ДСНС у надії знайти господаря. Щотижня на офіційній сторінці Facebook ми будемо знайомити Вас з вихованцями притулку. 

Також сьогодні презентовано іміджевий календар Головного управління на 2019 рік, надрукований видавництвом “Іліон”, який можна придбати через замовлення на сторінці притулку "Місто собак" . На отримані кошти буде придбано корм для чотирилапих пухнастиків. 

Номер телефону для інформації: директор притулку Людмила 0935577777.