Миколаївські морпіхи визнані одними з кращих на міжнародних навчаннях

Під керівництвом інструкторів США на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки завершилось бойове злагодження підрозділу Морської Піхоти з Миколаєва. - про це повідомляється на сторінці Миколаївського окремого батальйону морської піхоти в Facebook. Так, протягом перших днів батальйонно-тактичних навчань було проведено висування до району зосередження та зайняття позицій, проведення оборонних дій. Далі протягом наступних кількох днів штабом було проведено планування контрнаступальних дій, вивчення та аналіз дій противника, його сил і засобів, а також підготовка до самої наступальної операції.
В ході проведення контрнаступальної операції умовний противник був знищений, а ситуація в районі виконання завдань батальйону була стабілізована.
По завершенню батальйонно-тактичних навчань було проведено підведення підсумків на яких командуванням МЦМБ та представниками країн членів та партнерів НАТО батальйон був визнаний одним із кращих серед тих підрозділів які вже проходили підготовку на території полігону та здатним успішно виконувати завдання за призначенням.