Миколаївські рятувальники привітали вихованців школи-інтернату із Днем Святого Миколая

День Святого Миколая – один із найбільш чарівних свят зимового періоду. Відсьогодні розпочинається цикл новорічних свят, цей день з атмосферою дива. Малеча чекає на подарунки, сюрпризи та сподівається на здійснення своїх заповітних мрій.

Ранок розпочався із приготувань до чергового профілактично-привітального заходу для вихованців спеціальної загальноосвітньої школи інтернату № 3, який окрім святкового забарвлення відбувся у рамках Всеукраїнської акції територіальних підрозділів ДСНС «Подаруй ялинці Новий рік", започаткованої на Запоріжжі.  Миколаївські рятувальники, разом із безліччю сюрпризів  привезли дітям у подарунок живі хвойні рослини у горщиках. За рекомендацією фахівців, рослини прямо у цих же горщиках перезимують у раніше підготовлених місцях на свіжому повітрі, а навесні вихованці разом із вчителями, висадять їх у ґрунт. Милуватися зеленими красунями можна буде багато років поспіль.

По традиції захід розпочався із вітальних слів. Прикрасивши пожежний автомобіль святковими гірляндами рятувальники привітали хлопчиків і дівчат із Днем Святого Миколая. Разом із ялинками передали у подарунок вихованцям від небайдужих громадян клітку та корм для морської свинки, а від усього колективу рятувальників солодощі, соки та яскраві враження.

Захід пройшов у дивовижній атмосфері. Діти із вдячністю прийняли усі подарунки, а також вручили зроблені власноруч сувеніри та пообіцяли, що ще довго нестимуть у своїх серцях та спогадах  цю чудову атмосферу свята та завжди поводитимуться пильно та обережно, аби ніщо і ніколи не затьмарило їх щасливого та безпечного майбутнього.

А рятувальники на завершення ще раз побажали щоб усі діти на світі були щасливі та передали «ялинкову естафету» своїм одеським колегам! І останнім подарунком стало спільне фото та згадку.

 

 DSC_0028.JPGDSC_0035.JPG

DSC_0050.JPGDSC_0068.JPG

DSC_0087.JPGDSC_0109.JPG

DSC_0128.JPGDSC_0143.JPG

 

ГУ ДСНС України у Миколаївській області