Відбулась семінар-нарада з диспетчерами пожежно-рятувальних підрозділів області

19 грудня в актовій залі Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відбулась семінар-нарада із диспетчерами Миколаївського обласного гарнізону оперативно-рятувальної служби.

На порядок денний винесені наступні питання: порядок оперативного інформування в системі ДСНС та його недоліки, регламент інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру, порядок доведення сигналів (розпоряджень) до підрозділів оперативно-рятувальної служби, організація взаємодії та оперативного реагування в умовах осінньо-зимового періоду, реєстрація розмов та контроль за здійсненням записів. Також до відома присутніх психолог довів інформацію стосовно принципів комунікації, ввічливості та толерантності спілкування з заявниками, виконання посадових інструкцій щодо дій при надходженні дзвінків від населення на телефон спецлінії “101”.

Підсумовуючи захід, Михайло Гриб, заступник начальника Головного управління  зазначив: «Прийом та обробка повідомлень від громадян, узагальнення інформації з місць ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж - задача не з простих. Вона потребує від фахівців  психологічної стійкості, уваги та відповідальності. Злагоджена робота диспетчерів великою мірою впливає на результативність роботи пожежно-рятувальних підрозділів під час виконання завдань за призначенням тому слід завжди про це пам’ятати і вдосконалювати свій професійний рівень»

 

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

DSC_0031.JPGDSC_0068.JPG

DSC_0001.JPGDSC_0019.JPG

DSC_0028.JPGDSC_0036.JPG