У центрі Миколаєва жителі жилкопів, де відсутня каналізація, зливають нечистоти в ливньовки

В центрі Миколаєва по вулиці Велика Морська, 106 та Велика Морська, 108, де немає каналізації, місцеві мешканці постійно зливають нечистоти та  в ливньовки. Про це розповів СВІДОК.info миколаївець Руслан Кретов.
-Це жилкоп, в якому немає канализації. Туалети там в вигрібній ямі, але оскільки багато сімей, для економії на викачці вони воду, яка йде з кухні, прання і т.п. зливають через шланг.
Така ж ситуація склалась і в будинку за сусідньою адресою. Там ситуація заключається в тому, що туалет, який розташований на вулиці переповнюється і все це заливає сусідню вулицю.
- Там так ж ситуація с сусідньою адресою (В.Морська 108), у них туалет на вулиці. І вони постійно відмовляються його викачувати. Час від часу той туалет переповнюється і витікає, але не їм у двір, а на сусідню вулицю, на 1 слобідську. Колись затопило підвал моєї сусідки.

Варто відзначити, що така ситуація спостерігається дуже часто  у старому центрі Миколаєва, оскільки в багатьох будинках типу жилкопу немає централізованої каналізаційної системи.