В ОДА оголошено відбір проектів регіонального розвитку на 2020 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР

До 1 березня 2019 року громади Миколаївщини можуть подавати заявки на участь у конкурсному відборі інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку на 2020 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір.

«У 2019-му році команда голови Миколаївської обласної державної адміністрації не зупиняється на шляху до забезпечення зростання добробуту громад. Минулого тижня на регіональній комісії оголосили про проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку на 2020 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Миколаївській області», - відзначив Олександр Кушнір.

Заступник голови ОДА наголосив, що участь у відборі можуть брати як місцеві органи виконавчої влади, так і органи місцевого самоврядування.

Основні напрями:
- відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації;
- впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;
- підтримка добровільно об’єднаних громад;
- енергоефективність державних і комунальних навчальних закладів та медичних закладів;
- розвиток спортивної інфраструктури.

«Участь у конкурсі – чудова нагода, зокрема, покращити інфраструктуру, вирішити питання з водопроводом, зробити теплову ізоляцію шкіл, лікарень і т.д. Не забуваємо, що головна наша цінність – люди. Працюємо разом на благо громади!», - резюмував Олександр Кушнір.

З питаннями щодо участі у конкурсному відборі можна звертатися до департаменту економічного розвитку та регіональної політики ОДА. Детальніше за ПОСИЛАННЯМ.