У справі щодо заступника Миколаївського регіонального центру зайнятості оголошено перерву для зміни обвинувачення

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням заступника директора Миколаївського обласного центру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України.

У минулому судовому засіданні прокурор заявив клопотання про оголошення технічної перерви для вирішення питання щодо зміни обвинувачення, яке було задоволено.

Під час засідання, що відбулось 29 січня, прокурор повідомив, що змінений обвинувальний акт ще не погоджено у відповідності до вимог чинного законодавства та просив надати йому додатковий час для погодження нового формулювання обвинувачення.

Заслухавши думки сторін, суддя Дмитро Тішко ухвалив оголосити перерву до 10.30 год 22.02.2019 року.

Нагадаємо, відповідно до матеріалів справи, 22 травня 2018 року, обвинувачений отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду у сумі 4,5 тис гривень за безперешкодне укладання між ним та Центром зайнятості договору купівлі товару і вчасне перерахування коштів.

Окрім цього, протягом квітня-травня 2018 року, останній пропонував зазначеному підприємцю укласти договір на виготовлення металевих решіток на вікна для встановлення їх в районних Центрах зайнятості Миколаївської області за завищеними цінами.

Після перерахування Центром зайнятості коштів за виготовлений товар, посадовець пропонував підприємцю повернути йому 70 % від суми різниці між фактично отриманими від Центру зайнятості коштами та реальною вартістю виготовлених товарів.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва