У справі щодо розбійного нападу у центрі Миколаєва допитано потерпілого

У Центральному районному суді м.Миколаєва відбулось чергове судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням 25-ти та 26-річного чоловіків у вчиненні розбійного нападу.

Судовий розгляд зазначеного кримінального провадження у зв’язку зі зміною головуючого судді за клопотанням сторін розпочато спочатку.

У судовому засіданні, що відбулось 29 січня, прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого обвинувачені ввечері 29 липня 2017 року, в дворі будинку в районі вул. Соборної у м.Миколаєві, приставивши ніж до шиї 18-річного юнака, відібрали в нього мобільний телефон, вартістю близько 4 тис гривень.

Їх дії стороною обвинувачення кваліфіковано за ч.2 ст.187 КК України, а саме розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб.

Судом вирішено питання щодо порядку та обсягу дослідження доказів по справі. Зокрема, допит потерпілого, свідків, дослідження письмових доказів та допит обвинувачених.

Після цього було допитано потерпілого, який виклав свою версію згадуваних подій.

Наразі для виклику свідків, які підлягають допиту судовий розгляд відкладено до 10.00 год 04.02.2019 року.

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва