«Живопис без фарб» - в Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі відкрилась виставка незвичних картин створених барвами природи

У Миколаївському академічному художньому російському драматичному театрі відбулось відкриття виставки «Живопис без фарб».  Автор цих унікальних незвичайних картин, митець, що малює барвами природи - Інна Данченко.

На відкритті  перед поціновувачами    було представлено не звичайні картини, вони створені не фарбами, а самою природою. Це пух, листя, засушені квіти та нескінченна фантазія талановитого бачення мистецтва.

Інна Данченко родом з Миколаєва, випускниця педінституту. Та вже сьогодні вона є членом Миколаївського об'єднання "прибужжя", Київських клубів «Природа і мистецтво» та «палітра флори», член міжнародної Гільдії прессованної флористики США (World Wide Pressed Flower Guild), а також є членом Міжнародної спілки мистецтва прессованної флористики Японії (InternationalPressedFlowerArtSociety).

Її картини прикрашають собою колекції багатьох поціновувачів мистецтва в Україні, Росії, Італії, Німеччині, Швейцарії, Греції, а також в музеях Миколаєва та м.Йокогама (Японія).

Ініціатор виставки, директор-художній керівник Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру - Артем Свистун, привітав митця з відкриттям персональної виставки і подарував квіти.

Картини з сухого листя і квітів є неповторним та яскравим прикладом мистецтва прессованної флористики - "ошибани", що прийшло до нас з Японії. А ось, в процесі створення перших робіт з пуху автор не мала прикладів та самостійно відкривала нові техніки, адже нічого подібного в світі ще робили. Це унікальні роботи, які несуть в собі справжню красу природи.

Виставка буде експонуватися до 4 березня. Запрошуємо всіх насолодитися творами природного мистецтва в стінах Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.