В Миколаєві відкрилась перша весняна художня виставка

Весна - це квіти і тепло сонця, подих натхнення і джерело сил. Не дивно, що напередодні найтеплішого весняного свята в стінах Миколаївського академічногохудожнього російського драматичного театру розквітли талановиті та колоритні роботи майстрині ТетяниВеремієнко.

Директор-художній керівника Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, Артем Свистун привітав жінок з восьмим березня та гостинно відкрив можливість талановитій майстрині демонстрували своє мистецтво.

Творчий проект «ТалантиПрибужжя» Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи спільно з Миколаївським академічним художнім російським драматичним театром продовжує свою роботу. Цей проект спрямований на популяризацію сучасного мистецтва нашої області, поєднання різножанрових напрямів творчості, пошуки і презентаціїнових арт-ідей талантів Миколаївщини.

Тетяни Веремієнко. Майстриня з 2001 року є членом НТО «Прибужжя», із 2014 — член Спілки дизайнерів України. За 20 років творчої діяльності створила понад 70 вишитих картин і 30 оригінальних авторських робіт у техніці квілінг або паперокручення. До виставкової експозиції ввійшло 16 картин переважно з паперової філіграні (квілінгу). «Весняний настрій», «Трояндова краса», «Польовий букет», «Світанкова пісня» — колоритні роботи, що вражають своєю надзвичайною витонченістю. До речі, вироби Тетяни Веремієнко завжди є окрасою Всеукраїнських культурно-мистецьких акцій, обласних оглядів, проектів і виставок, адже в них яскраво відображено різнобарв’я квітково-рослинного світу нашого південного краю.

Підтримати та привітати Тетяну Веремієнко з відкриттям персональної виставки прийшли друзі і колеги. Директор МОЦНТ та КОР, заслужена артистка України Наталія Баштова побажала майстрині подальших творчих успіхів і нагородила грамотою «за особистий внесок у розвиток народної творчості та високу виконавську майстерність». Також пролунали слова вдячності за прекрасну виставку і дивовижні роботи від керівника НТО «Прибужжя», заслуженого працівника культури України Валентини Кривцової.