У Миколаєві занепокоїлися організацією безпеки дітей у школах

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич занепокоївся можливістю створення системи безпеки дітей у школах міста. Про це стало відомо вчора, 22 березня, під час засідання муніципальної ради з питань освіти, повідомляє відділ інформзабезпечення департамента міського голови.

Так, особливу увагу під час засідання було приділено організації безпеки дітей у школах. Миколаївський міський голова зазначив, що  готовий вислухати і обговорити всі пропозиції від керівників навчальних закладів.

«Я готовий йти на депутатську бюджетну комісію, спілкуватися з депутатами, доводити їм необхідність перерозподілу коштів в першу чергу на створення системи безпеки в миколаївських школах», - підкреслив Сєнкевич.

Мер також дав доручення директору КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Євгену Богаченку розрахувати вартість створення мережі відеоспостереження для навчального закладу.

Окрім того, члени муніципальної ради дізналися про бюджет галузі на поточний рік. Він складатиме 1,373, 186,6 тис. грн., левого частка якого (80%) становитиме оплату праці педагогів. Начальник управління освіти Ганна Личко зазначила, що в поточному році з бюджету всім закладам будуть оплачуватися так звані «тривожні кнопки».