Порошенко зробив більше реформ, ніж будь-хто інший в Україні за останні 20 років – представник Держдепу США

Порошенко зробив більше реформ, ніж будь-хто інший в Україні за останні 20 років. Таку думку 4 квітня висловив спеціальний представник Державного департаменту США Курт Волкер в ефірі американського телеканалу PBS. Передає видання Gordonua.

Він зауважив, що вибори в Україні схожі на виборчі процеси у Франції та США, а також на голосування за Brexit у Великій Британії. 

На майбутніх виборах українцям потрібно буде вибирати між антисистемним кандидатом, який обіцяє реформи, і чинним главою держави Петром Порошенком, який розчарував їх за деякими пунктами, але успішно протистоїть президенту РФ Володимирові Путіну, – зазначив спецпредставник Держдепартаменту щодо України Курт Волкер. 

"Українське суспільство зіткнулося з вибором. Їм потрібен хтось, хто просто йде проти істеблішменту, обіцяючи масштабну реформу? Чи вони хочуть когось, хто, можливо, розчарував їх стосовно дечого, але зробив більше реформ, ніж будь-хто інший в Україні за останні 20 років і протистояв Путіну?" – наголосив він.

"І що добре – це справді демократичні вибори. Ми не знаємо, як вони закінчаться", – підсумував Волкер. 

Крім того, на уточнювальне запитання журналіста Волкер відповів, що має на увазі чинного Президента України Петра Порошенка. Він зазначив, що в українців на президентських виборах є альтернатива.