У Миколаєві стартував прийом проектів для участі в програмі в Громадського бюджету-2020

Сьогодні, 10 квітня, розпочався прийом проектних пропозицій для участі в рамках програми "Громадський бюджет - 2020".

Бажаєш створити новий громадський простір або зелену зону, облаштувати ігровий або спортивний майданчик, організувати культурно-мистецький або фізкультурно-оздоровчий захід? Подай свій проект для участі. Для цього потрібно:

  1. Описати ідею
  2. Зібрати 10 підписів
  3. Зареєструвати свій проект у міській раді
  4. Отримати підтримку своїх сусідів, однодумців та знайомих під час загальноміського голосування.

Подати заповнену аплікаційну форму проекту можна до 24 травня 2019 року.

Проект відповідно до форми та  вимог подається:

- у паперовому вигляді за адресою: вул. Адміральська, 20, м.Миколаїв, 54001 особисто автором до відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 08.30 до 17.00 години.

Цього року один громадянин може подати 3 проекти: 1 великий, 1 малий та 1 соціальний. З 4 до 17 вересня 2019 року триватиме загальноміське голосування, під час якого кожен миколаєвець має право підтримати по 1 проекту у цих категоріях.

Детальну інформацію та форму для проекту Ви можете знайти на офіційному сайті Миколаївської міської ради в розділі «Громадянам - Громадський бюджет» https://mkrada.gov.ua/content/gromadskiy-byudzhet_2017.html  та на офіційному сайті  Громадського бюджету Миколаєва http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua/#/.