До Дня Незалежності миколаївські десантники влаштували виставку бойової техніки

В День Незалежності України, 24 серпня миколаївські десантники представили городянам експозицію військової техніки, зброї та озброєння, майна та спорядження, яким оснащені сьогоднішні воїни Десантно-штурмових військ. - інформується на сторінці 79 ОДШБР.

Городяни отримали можливість більше дізнатися про військову службу, побачити зблизька військову частину, поспілкуватися з військовослужбовцями, побачити і потримати в руках зразки справжньої бойової зброї, отримати відповіді щодо військової служби за контрактом.

Багато військовослужбовців, вільних від несення служби, прийшли з родинами – діти, малеча, з особливою зацікавленістю фотографувалися біля столів з військовим спорядженням.

Представлена експозиція військової техніки підрозділів, бойові машини, зразки стрілецької зброї колективного озброєння, показовий захід у супроводі військового оркестру – все це викликало жвавий інтерес у відвідувачів.

На сьогодні Збройні Сили є надійним фактором безпеки, гарантування незалежності та територіальної цілісності України.

Миколаївські десантники є гідними та професійними захисниками Вітчизни і з повним правом долучаються до відзначення Дня Незалежності України, - йдеться у повідомленні.