В Березанському районі пройде обласний молодіжний фестиваль «Tilihul Eco-Fest»

20 вересня 2019 року на території регіонального ландшафтного парку "Тилігульський" поблизу села Українка Березанського району відбудеться обласний молодіжний фестиваль «Tilihul Eco-Fest». Про це повідомляють організатори заходу.

Фестиваль є переможцем конкурсу програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2019 році та відбудеться відповідно до наказу виконувача обов’язків начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації від 23.08.2019 № 343 «Про визначення переможців конкурсу програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2019 році».

Організатором заходу є громадська організація «Асоціація лідерів туристичного бізнесу у Миколаївській області».

Фестиваль проходитиме з метою виявлення та підтримки творчих здібностей дітей та молоді, популяризації та пропаганди національної культури та традицій, залучення молоді до здорового способу життя.

В рамках заходу пройдуть змагання з плоггінгу на території регіонального ландшафтного парку «Тилігульський» (села Коблеве та Українка Березанського району), відбудуться концертна програма «Караоке на Чіловій косі», спортивна ігрова програма «Козацький Грай» та еколого-спортивна естафета на Тилігулі.

Посилання на подію у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/420403068603717/