Молодь Миколаєва дізналися про можливості безкоштовного вивчення культури і традицій США

Цього тижня в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» відбулася презентація програми Global Undergraduate Exchange Program 2020-21 рр. для студентів 1-3 курсів миколаївських університетів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Миколаївської обласної наукової бібліотеки у facebook.

Захід було організовано за сприяння помічниці аташе з питань освіти та культури Посольства США в Україні Вікторії Михайленко, та старшого радника центру EducationUSA в Україні Єлизавети Щепетильникової.

Учасники заходу дізналися, що програма надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США протягом одного академічного семестру з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій США, а також отримали інформацію про особливості подання документів та участі у даній програмі.

Програма фінансується та адмініструється урядом Сполучених Штатів Америки та організацією World Learning та надає повну стипендію для студентів 1-3 курсів бакалаврських програм для навчання в університетах та коледжах США протягом одного семестру за будь-якими спеціальностями без отримання ступеня.