Миколаївський регіональний центр «Інваспорт» підвів підсумки спортивного 2019 року

16 січня Миколаївський регіональний центр «Інваспорт» та Миколаївська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю в урочистій обстановці підвели підсумки 2019 спортивного року. 

Минулий рік був дуже вдалим для спортсменів: 2 спортсмени виконали нормативи ЗМСУ, 1 спортсмен МСУМК, 3 спортсмени МСУ. До складу національних збірних команд України з видів спорту входять 45 спортсменів.

Вихованці закладу є гордістю не лише Миколаївщини, а й усієї України, здобуваючи перемоги гордо прославляють на високих паралімпійських та дефлімпійських п’єдесталах ім’я нашої держави.

Під час даного урочистого заходу було відзначено 14 кращих спортсменів та тренерів Миколаївської області у 6 номінаціях.

В номінації «Стабільність року»; 

-Корепанов Віталій - Бронзовий призер 2019 року з вільної боротьби серед спортсменів з вадами слуху. 

-Баєв Сергій - Чемпіон Європи 2019 року з футболу у Греції серед спортсменів з вадами слуху.

В номінації «Здивування року»; 

-Фандєєв Артем – срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи 2019 року з дзюдо у Бельгії серед спортсменів з вадами слуху. 

-Латюк Микита – срібний призер чемпіонату Європи 2019 року з вільної боротьби у Білорусії серед спортсменів з вадами слуху.

В номінації «Надія року»: 

-Колісніченко Марія – багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату та кубку України з плавання 2019 року. Триразова переможниця Фінальний змагань Спартакіади «Повір у себе». 

-Довзій Олексій – бронзовий призер чемпіонату Європи 2019 року з вільної та греко-римської боротьби серед кадетів в Білорусії серед спортсменів з вадами слуху.

В номінації «Сила духу»: 

-Науменко Олег – бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року з фехтування на візках зі шпаги (командні змагання) у Південні Кореї. 

-Гонтар Анна – бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату у Великобританії.

В номінації «Кращий спортсмен»: 

-Цвєтов Ігор – дворазовий переможець чемпіонату світу 2019 року в Арабських Еміратах з бігу на дистанціях 100 і 200 м із світовими рекордами. 

-Серьоженко Дмитро – чемпіон світу 2019 року у Південній Кореї з фехтування на візках у шаблі (командні змагання). 

-Конкін Віктор – дворазовий срібний та дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року з плавання серед спортсменів з вадами слуху у Бразилії.

В номінації «Кращий тренер року» заслужені тренери України: 

-Деркач Віктор Миколайович – особистий тренер дворазового чемпіона світу з легкої атлетики 2019 року Цвєтова Ігоря. 

-Христик Володимир Васильович – особистий тренер чемпіона світу з фехтування на візках 2019 року Серьоженка Дмитра. 

-Ільїна Тетяна Анатоліївна – особистий тренер багаторазового призера чемпіонату світу 2019 року з плавання серед спортсменів з вадами слуху Конкіна Віктора і бронзової призерки чемпіонату світу 2019 року Гонтар Анни.