“Нагадай про кожного”: у центрі Миколаєва пройшла акція підтримки полонених українців

Днями, 10 жовтня, Миколаїв долучився до важливої всеукраїнської акції “Нагадай про кожного”. Метою було нагадати собі, владі, країні про тих, хто досі у полоні ворога, про тих, кого убивали та катували, про тих, кого рідні не втрачають сподівань побачити живими.

Про це повідомляють організатори - Демократична сокира.

На центральній площі міста організатори зробили символічні грати, колючий дріт, за якими був в'язень. Також розмістили фото з кількома історіями та вимоги до влади.

"Проведення подібної акції та присутність людей вважаємо ознакою солідарності українського громадянського суспільства. Було приємно бачити людей, яким небайдужі долі своїх співгромадян, наших політв'язнів. Саме такі події є цеглинками нашого спільний дому громадянського суспільства, будинку української політичної нації. Наша інсталяція привернула увагу перехожих. Вони підходили та уважно вивчали дописи на плакатах. Це важливо, в умовах коли наші ЗМІ, на наш погляд, мало інформують суспільство про цю ситуацію та подібні заходи", - іде мова у повідомленні.

Організатори закликають всіх небайдужих долучатися, не зважаючи на політичні уподобання - наша сила лише в єдності, а кращого моменту в історії для об'єднання не буде ніколи. Наше спільне завтра залежить від дій кожного сьогодні.