Призначено нового керівника Регіонального відділення Фонду держмайна по Одеській та Миколаївській областях

8 лютого до команди Фонду державного майна України долучився Олександр Славський – новопризначений керівник Регіонального відділення по Одеській та Миколаївській областях. 

Олександр Славський має юридичну освіту та володіє значним управлінським досвідом, займає проактивну громадську позицію. 

«Прозорі приватизація та оренда державного майна – один з найкращих способів залучення інвестицій та розвитку підприємництва в Україні. Ми зробимо все залежне від нашого відділення задля встановлення довіри до Фонду державного майна України з боку бізнесу та суспільства», – зауважив Олександр Славський. 

Найближчим часом в Одеській та Миколаївській областях до приватизації готуються такі інвестиційно-привабливі об’єкти, як Український метрологічний науково-впроваджувальний центр «Зерноприлад», Південний державний науково-виробничий центр «Прогрес» та Єдиний майновий комплекс державного підприємства ремонтно-будівельної дільниці «Агрос». Також, вже за декілька тижнів відбудуться аукціони з оренди активів, що перебувають на балансі Одеського морського торгового порту, Одеської національної академії імені О.С. Попова, а також декілька приміщень у будівлі Одеського державного екологічного університету.