В запеклих боях визначились переможці Кубку Миколаївської області з кіокусін карате

Цими вихідними, 27 лютого, у Миколаєві відбулася важлива спортивна подія: ХІ традиційний Кубок Миколаївської області з кіокусін карате (KWF) серед дітей, юнаків, дівчат, чоловіків та жінок. Про це повідомила директор «Федерації Кіокусін кай України» Ангеліна Ніколаєва.

Організатором турніру виступила Філія Федерації Кіокусін кай України в Миколаївській області. У чемпіонаті взяли участь команди з міст Миколаєва, Первомайська, Снігурівки, Нової Одеси, Баштанки, Очакова та смт Березнегувате. Спортсмени гідно билися за золото у 31 категорії.

Відкрив турнір голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім, який побажав юним спортсменам відваги та чесних перемог.

За підтримку у розвитку кіокусін карате в Миколаївській області Президент Федерації Кіокусін кай України Дмитро Ніколаєв висловив подяку почесним гостям федерації Віталію Кіму, Євгену Степанюку та Роману Возняку.

Після урочистого відкриття розпочались запеклі бої за першість у «Кубку області – 2021». Всі поєдинки проходили у рівній та напруженій боротьбі. З кожним роком команди стають все згуртованішими та професійними, кількість учасників збільшується, а спортсмени демонструють все вищій рівень підготовки.

За підсумками турніру І командне місце посіла команда м. Первомайська (9 золотих, 12 срібних, 9 бронзових), ІІ - команда м. Миколаєва (9 золотих, 10 срібних, 5 бронзових), ІІІ - команда м.Снігурівки (7 золотих, 4 срібних, 4 бронзових). Особливістю цьогорічного турніру стало те, що він проходив у три етапи з дотриманням умов карантину.

До змагання спортсмени готувалися під керівництвом своїх тренерів - Дмитра Ніколаєва, Юрія Галімона, Олега Павленка, Євгенія Цихоні, Юрія Довбиша, Владислава Ніколаєва, Володимира Гурова, Ільгара Ібрагімова.

Філія Федерації Кіокусін кай України в Миколаївській області щиро дякує за допомогу в проведенні турніру постійному партнеру - Студії рекламних рішень «Angel» (дизайн і поліграфічна продукція всіх змагань) та Благодійному фонду «Можливість. Дія. Успіх» за надану мінеральну воду для кожного учасника турніру.