У Миколаєві презентують книгу Олександра Терещенка "Життя після 16.30. Сім років потому" 

Завтра, 16 жовтня, о 16.30 Центральна міська бібліотека ім. М.Л.Кропивницького запрошує на презентацію книги Олександра Терещенка "Життя після 16.30. Сім років потому". 

Про це повідомляє прес-служба установи.

Олександр Леонтійович Терещенко - відомий миколаївський журналіст і відеооператор. 31 липня 2014 добровольцем пішов на війну.  В зоні АТО служив  у складі 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади. Під час оборони Донецького аеропорту від розриву гранати він отримав важкі поранення і врятував чотирьох товаришів по службі. За проявлений героїзм Олександр Терещенко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня, почесним знаком ордена «Народний Герой України».

У 2014 році в рамках загальноміської програми «Людина року. Городянин року »був відзначений званням «Городянин року »в номінації« ЗМІ ».

Перша книга кіборга, захисника Донецького аеропорту «Життя після 16.30» побачила світ у видавництві Ірини Гудим 2018 року. У січні 2019-го її презентували громадськості теж у стінах Центральної міської бібліотеки ім.М.Л.Кропивницького.

В другій частині Олександр Леонтійович пише про внутрішні проблеми людей, які пройшли горнило російсько-української війни, розмірковує на сторінках книги про можливості подолати депресію і сприймати себе у реаліях часу.

Автор особисто приїде презентувати видання. Модеруватиме захід відомий миколаївський журналіст, волонтер (позивний «Лис»), Володимир Лисюк.

Чекаємо Вас у суботу, 16 жовтня о 16.30 у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л.Кропивницького (вул. Потьомкінська 143-А).