Новости

У Миколаєві до дня 188 батальйону ТрО нагородили захисників міста та ветеранів війни

Вчера 17:44
У Миколаєві з нагоди дня заснування 188 батальйону територіальної оборони почесними нагородами та грамотами відзначили ветеранів повномасштабної війни, тероборонівців, захисників України та волонтерів.

Створення індустріальних парків на Миколаївщині: відбулась нарада за участі народних депутатів України

6 Июл, 14:00
У пʼятницю, 5 липня, у Миколаєві, під головуванням заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитра Кисилевського відбулася міжвідомча нарада щодо створення та функціонування індустріальних парків у Миколаївській області.

В ДТП на Миколаївщині травмувалось девʼятеро осіб, серед яких пʼятеро дітей

6 Июл, 12:41
Вчора, 5 липня, близько 14:30, на автодорозі Н-11 «Дніпро-Миколаїв» у селі Добра Криниця Баштанського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Mercedes-Benz Vito, під керуванням 70-річного водія, та Ford Fiesta, за кермом якого перебувала 29-річна водійка. 

Миколаївщина співпрацюватиме з Данією і в галузі енергоефективності

6 Июл, 11:01
4 липня очільник Миколаївської облради Антон Табунщик з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні Олє Егберг Міккельсеном та керівником Офісу Посольства Королівства Данія в Миколаєві Якобом Хансеном відвідали Офіс декарбонізації, що нещодавно відкрили у Миколаєві. Наших партнерів ознайомили з основним функціоналом Офісу та першими напрацюваннями. Зокрема, наразі команда працює над збором потреб у цій сфері та організацією відкритих обговорень з комунальними підприємствами.

Страницы