«Дороги взагалі нема», - губернатор Савченко проінспектував дороги Первомайщини

«Дороги взагалі нема», - губернатор Савченко проінспектував дороги Первомайщини

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко відвідав Первомайщину 28 листопада. Зустрічали губернатора на території Первомайської філії “Миколаївоблавтодору” мер міста Людмила Дромашко разом з першим заступником Олександром Кукурузою, а також виконувач обов’язків голови Первомайської РДА Сергій Бондаренко та голова райради Світлана Вовк.

З матеріально-технічною базою знайомила директор підприємства Валентина Бабич. Жінка прямо заявила, що особливо гордитися підприємству немає чим. Техніка застаріла, матеріалів та коштів не вистачає.

Тим не менш, ознайомившись зі станом “Райавтодору” Олексій Савченко відмітив, що підприємство знаходиться не в найгіршому стані. Порівняно з тим, що він бачив, повідомляє pervomaisk.infо.

Більше губернатора обурив стан дорожнього покриття від перехрестя вулиці Вознесенської в напрямку с. Підгородна. По це він заявив вже під час зустрічі в мерії:

"Виїхав за “Райавтодору” і повернув не на ліво, а на право. І поїхав з міста Первомайськ. Я не знаю скільки я хвилин витратив на це, але певний час все таки, я побачив, що дороги взагалі нема – нема дороги. Але проїхавши 2 кілометри і там вже побудована гарна дорога, там можна їхати".

В свою чергу, Людмила Дромашко відповіла, що замість ремонту цієї ділянки дороги, відали перевагу іншим. І пообіцяла, що в найближчий час ділянку зроблять “проїзною”. Для капітального ремонту покриття вже не сезон.