«Свобода» прогнозує проросійський реванш в Миколаєві

«Свобода» прогнозує проросійський реванш в Миколаєві

В Україні можливий проросійський реванш. Зокрема найбільше такий варіант можливий в східній та південній її частинах. В цьому переконаний  народний депутат України від ВО "Свобода"  Андрій Іллєнко. Таку думку він висловив на відкритій конференції партії, яка проходила в Миколаєві і на яку запросили народного обранця.

Андрій Іллєнко

А.І.: Прихований проросійський реванш вже відбувається. Ми розуміємо, що немислимо, що кум Путіна - Медведчук представляє Україну в перемовинах. Ми розуміємо, що фактично в регіонах Півдня і Сходу України місцева влада переповнена сепаратистами. І центральна влада в Києві нічого з цим не робить. Навпаки домовляється з ними. Ми розуміємо, що 5 проросійська колона в Парламенті по-повній підняла голову. І якщо раніше вони сиділи, боялися, то зараз вони відкрито виходять і говорять, що Майдан - це був державний переворот. Що Україна винна в тому, що йде війна. 

Таку тезу підтвердив і голова Миколаївської обласної організації ВО "Свобода" Демид Губський. Зокрема він відзначив, що в Миколаєві у владі знаходиться багато проросійських депутатів. І ймовірно, вони готують тут платформу для того, щоб розхитувати ситуацію в регіоні.

Демид Губський

По закінченню конференції Демид Губський обурився, що в Миколаєві пригальмувалося виконання закону про декомунізацію, а в самій мерії є дуже багато радянських символів, які необхідно знищити.