Вознесенці презентували проект розвитку велосипедного руху

Вознесенці презентували проект розвитку велосипедного руху

П’ять міст-підписантів Угоди мерів – Миргород, Вараш (Кузнецовськ) Новоград-Волинський, Первомайськ та Вознесенськ, в рамках польсько-українського проекту «Підвищення участі громадянського суспільства в розробці та впровадженні політики і стратегії щодо клімату й енергії в українських містах», на запрошення Асоціації енергоефективних міст України та Маршалківського уряду Поморського воєводства (Республіка Польща), 14 грудня 2016 року презентували свої проекти в м. Ґданську.

Підсумкова зустріч, під час якої представники міст ділилися власним досвідом впровадження політики сталого енергетичного розвитку на місцевому рівні та його кінцевим результатом – консультаціями з громадою, проходила в Європейському Центрі Солідарності.      

Відділ муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Управління комунальної власності Вознесенської міської ради спільно з ВМГО «Агентство економічного розвитку» презентував проект «Розвиток велосипедного руху в м. Вознесенську».

Консультації з громадою щодо розвитку велосипедного руху у Вознесенську проходили в рамках Днів сталої енергії з 19 жовтня по 4 листопада. Результати анкетування показали, що переважна більшість вознесенців підтримують цю ініціативу.