В Миколаєві запалили головну ялинку

На Соборній площі запалала головна ялинка Миколаєва. Перед початком відбувся святковий концерт, де виступали творчі колективи міста. А запалював зелену красуню традиційно міський голова Олександр Сєнкевич. Цього разу він був не один, а допомагали йому в цій почесній місії губернатор Олексій Савченко та голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

 

 В наступному році нам вдасться ще більше ніж цього року. Були в нас і проблеми, були і перемоги. Але наступного року все у нас буде набагато краще. Бажаю вам всім здоров'я і миру всій нашій країні, - привітав містян Олександр Сєнкевич.

Я хочу побажати кожному, щоб його бажання та мрії здійснились. А найголовніше бажання для нас, для всіх - це мир у нашій країні. Щоби наші хлопці повернулися зі Сходу країни і щоби наші діти, які сьогодні стоять на сцені і чекають біля сцени, щоб завжди були зі солодощами і усмішками, - приєдналась до вітань мера Вікторія Москаленко.

Я теж бажаю, щоб у вас все було, було багато подарунків, багато свят, було здоров'я. А ще хочу побажати нам, батькам, приділяти більшу увагу своїм дітям. Щоби ми подарували їм ці маленькі спогади і нашу велику любов, - підсумував Олексій Савченко.

А далі міський голова виконав свою місію. І за допомогою галасливої малечі йому з третьої спроби таки вдалось запалити новорічну ялинку.