Новости

Миколаївський зоопарк святкує 123 роки з дня заснування

Сегодня 13:40
Сьогодні, 26 квітня 2024 року, Миколаївському зоопарку виповнюється 123 роки. Офіційною датою заснування закладу вважається 26 квітня 1901 року. Саме в цей день Микола Павлович Леонтович вирішив відкрити свою колекцію для всіх охочих її побачити, нагадали в зоопарку.

У Миколаєві на пр. Центральному зіштовхнулись два мотоцикли: один водій загинув, інший травмований

Сегодня 12:00
Вчора, 25 квітня, приблизно о 22:00, у Миколаєві на пр. Центральному, неподалік зупинки громадського транспорту «Мала Морська», сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоциклів Suzuki та Honda.

У Миколаєві відзначили 38-мі роковини з дня аварії на Чорнобильської АЕС

Сегодня 11:40
26 квітня в Україні відзначають 38-мі роковини з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції. З цієї нагоди у Миколаєві відбулося покладання квітів до монумента «Скорботний Янгол Чорнобиля», щоб вшанувати пам'ять загиблих.

Миколаївські депутати звернулись до Кабміну щодо спрощення процедури надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій

Сегодня 08:42
Депутати Миколаївської міськради під час сесії 25 квітня проголосували за звернення до Кабінету Міністрів України щодо спрощення процедури надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, для ВПО та для постраждалих від психологічного насильства, які проживають у населених пунктах, на території яких ведуться (велися) бойові дії.

Миколаївський театр отримав Гран-прі на міжнародному конкурсі за виставу «Катерина»

Вчера 18:07
Вистава "Катерина" Миколаївського академічного художнього драматичного театру здобула Гран-прі міжнародного конкурсу. Це спільна робота з Херсонським театром імені Миколи Куліша. Прем'єра вистави відбулася 27 березня, її створили до 210-го дня народження Тараса Григоровича Шевченка та Міжнародного дня театру.

Страницы