На День добровольця миколаївські патріоти закликали звільнити всіх затриманих блокадників Донбасу

На День добровольця миколаївські патріоти закликали звільнити всіх затриманих блокадників Донбасу

На місці, де раніше збирався миколаївський майдан, зібрались миколаївські патріоти та представники патріотичних партій, щоб відзначити День добровольця. Людей прийшло не так багато - з декілька десятків осіб. В переважній частині представники ВО "Свобода", ЦК "Азов" та миколаївського "Правого сектору". Були серед присутніх і активісти, які постійно ходять на патріотичні акції ще з часів майдану. Словом, для майданівців це свято стало черговою нагодою зібратись власною затишною родиною, якою вони вже встигли стати під час цих буремних часів.

На зібранні кожен міг висловити свою думку щодо подій, які відбуваються наразі в Україні. Бажаючих виступити було предостатньо. Найбільше обговорювали останні події, пов'язані з розгоном учасників блокади Донбасу. Миколаївські активісти одностайно засудили такі кроки з боку влади.

Лідер Миколаївського обласного осередку ВО "Свобода" Демид Губський повідомив, що 50 хлопців-активістів зараз є ув'язненими, з ними немає зв'язку, що з ними відбувається теж не відомо. До речі, як відомо, з затриманих блокадників один миколаївець. Крім того Демид Губський закликав на офіційному рівні підтримати законопроект про заборону торгівлі із тимчасово окупованими територіями Донбасу та висловив єдину позицію від імені миколаївської патріотичної громади.

Демид Губський

Д.Г.: Миколаївська патріотична громада має вимагати припинити репресії проти активістів, що виступають проти торгівлі на крові. Крім того ми маємо вимагати звільнення всіх хлопців без подальшого їх переслідування.