В Миколаєві продовжуються реконструкція спортивного комплексу «Зоря»

В Миколаєві продовжуються реконструкція спортивного комплексу «Зоря»

Спорткомплекс Зоря

В Миколаєві продовжується реконструкція спортивного комплексу «Зоря». Про це повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація на офіційній сторінці в мережі «Фейсбук».

«Натепер працівники підрядної організації влаштували теплу підлогу у приміщенні басейну та частково відремонтували плити покриття. Також будівельники виконали внутрішнє оздоблення цього приміщення та влаштували там систему вентиляції. Крім того, робітники провели заміну випусків, вводів водонесущих комунікацій та інженерного обладнання водопідготовки басейну», – йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що рішення про передачу державним підприємством «Зоря»-«Машпроект» спортивного комплексу було озвучено ще у 2019 році. Хоча сама процедура передачі дещо затягнулася. Спочатку тривав період інвентаризації всього майна комплексу. Потім були затримки з визначенням юрособи, за якою буде закріплено вказаний комплекс. Після чого все упиралося у визначення необхідної суми, яку завод готовий виділити на приведення спорткомплексу в належний стан.

Спочатку проект реконструкції реалізовувався за кошти, які отримала громада від заводу «Зоря»-«Машпроект», проте пізніше в результаті перемовин ремонт об’єкту включили до державної програми «Велике будівництво».

Читайте также: