Компанія «Нібулон» повністю втратила щонайменше три свої філії

Компанія «Нібулон» повністю втратила щонайменше три свої філії

П’ять елеваторів компанії «Нібулон» постраждали від нападу рф проти України. Три з них наразі майже неможливо відновити.

Зокрема, внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС постраждали два елеватори в Херсонській області — це філії «Голопристанська» і «Козацька», розповів директор з роботи елеваторів «Нібулон» Валерій Реуцой в інтерв’ю Elevatorist, передає USM.

Також в окупації опинилися елеватор «Кам’янка-Дніпровська» в Запорізькій області та «Старобільський елеватор» в Луганській області. Також філія «Сватове» — там і елеватор, і сільськогосподарська філія.

«Що стосується «Козацької» і «Голопристанської» філій, то «Козацька» повністю була зруйнована і зараз повністю ще й затоплена. Філія «Голопристанська» теж повністю затоплена, я думаю, що все, що було на цьому елеваторі, теж знищено. Подальше використання тих ємностей та обладнання буде неможливо, якщо навіть спаде вода», — зазначив Реуцой.

Він також зазначив, що у компанії є філія «Зеленодольська» — вона знаходиться в Дніпропетровській області, але в перші дні війни вона потрапила в сіру зону, і також дуже сильно постраждала.