У Миколаєві 32-річний екс-військовий скоїв самогубство: ведеться розслідування

У Миколаєві 32-річний екс-військовий скоїв самогубство: ведеться розслідування

У Миколаєві 32-річний екс-військовий, батько двох маленьких дітей, застрелився вдома на очах у родини. Чому людину може охопити убивча депресія? І чи можна врятуватися від смерті? Лише уявіть, що відчувають ті, хто все це бачив. Про це йде мова у сюжеті «Надзвичайних новин».

Ця жахлива трагедія сталася о восьмій ранку. Дружина загиблого каже: вночі чоловік погано спав, не міг знайти собі місця, а вранці, безпосередньо перед смертю, Олексієві зателефонували з роботи. Саме у цей момент сусідка з дому навпроти вішала на вулиці випрану білизну. Каже, чула гуркіт та одразу зрозуміла: сталося щось непоправне.

«Швидка», що приїхала за викликом, лише констатувала смерть чоловіка. Він не просто випав із вікна, а ще і вистрилив собі перед цим у голову з власної зброї.

Вдова розповідає: чоловік вже давно був пригнічений та стривожений. Родина, як могла, підтримувала Олексія, і всі сподівалися, що зможуть разом побороти депресію.

Слідчими органами відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне увивство».

Психолог Олена Снісаревська, до якої по консультацію звернулись журналісти, відзначає, що коли в людини тривалий час спостерігається пригнічений стан, самотужки намагатись вирішити проблему не варто — сід звернутись до спеціалістів.

А поки що залишається невдомим, що підштовхнуло молодого чоловка, батька двох дітей, до такого страшного кроку.