На Миколаївщині продовжується підготовка до опалювального періоду: проблеми обіцяють вирішити вчасно

На Миколаївщині продовжується підготовка до опалювального періоду: проблеми обіцяють вирішити вчасно

У четвер, 10 серпня, під керівництвом заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Валентина Гайдаржи відбулося засідання обласного штабу з підготовки до опалювального періоду 2017/2018 року. Про це повідомили в ОДА.

Управління охорони здоров’я, департамент освіти і науки та департамент соцзахисту ОДА підтвердили планову готовність об’єктів соціальної сфери до  роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року. Валентин Гайдаржи поставив керівництву обласних управлінь, які мають на балансі газові котельні забезпечити відпрацювання всіх проблемних питань по повірці, ремонту і модернізації вузлів обліку газу та теплової енергії.

Міський голова Первомайська Людмила Дромашко доповіла щодо впровадження автономного опалення у бюджетних установах міста. Вона підтвердила, що виконання робіт здійснюється у плановому  режимі. ТОВ «Комунсервістепло» буде здійснювати влаштування газової котельні для опалення 2 садків і школи в мікрорайоні Коротченка. Також вже ведуться роботи з впровадження опалення для двох садків в центральній частині міста.

Представники Первомайської РДА розповіли про виконання заходів по облаштуванню автономного опалення в будівлі прокуратури, а також про алгоритм вирішення забезпечення опалення будівлі Нацполіції і Казначейства - залучення підрядної і проектної організації, які запевняють, що до початку опалювального сезону питання буде вирішено.

Заступник голови облдержадміністрації Валентин Гайдаржи закликав керівників міст і районів відповідально підійти до вирішення проблемних питань, щоб опалювальний сезон розпочався вчасно та без ускладнень.