Миколаївські гвардійці провели річний технічний контроль транспортних засобів

У військовій частині 3039 розпочався річний обов’язковий технічний контроль транспортних засобів. Якісне виконання бойових завдань, які покладені на Національну гвардію України, сьогодні неможливо уявити без участі та допомоги військової техніки. Саме тому, підтримка військової та автомобільної техніки у готовності до виконання службово-бойових завдань вкрай важлива.

Про це повідомляеться на сторінці військовій частині 3039.

Комісія на чолі зі старшим офіцером служби дорожнього руху управління озброєння та техніки, логістики головного управління Національної гвардії України підполковником Віктором Валигурським та заступником начальника Південного територіального управління з озброєння – начальником технічної частини полковником Анатолієм Дремко, особливу увагу приділила належному стану гальмівної системи, рульового механізму та світлозвукової сигналізації. В ході технічного огляду був відзначений належний технічний стан автомобільної техніки та рівень підготовленості, а також знання посадових обов’язків водіями військової частини.

Перед проведенням перевірки керуючий Миколаївською єпархією УПЦКП митрополит Володимир та військовий священик (капелан) військової частини 3039 протоієрей Володимир освятили всю техніку і особовий склад водіїв частини та благословили всіх прочитавши молитву для воїнів.

За підсумками проведення річного обов’язкового технічного контролю транспортних засобів військова частина отримала оцінку «Добре» та показала високий коефіцієнт бойової готовності та технічної справності. Незважаючи на велике службове навантаження, військовослужбовці полку приділяють велику увагу підтримці військової та автомобільної техніки у справному стані, завжди готовою до використання за призначенням та для виконання службово-бойових завдань.