У Кривоозерській ЦРЛ придбано нове обладнання та покращено умови перебування пацієнтів

Для потреб Кривоозерської центральної районної лікарні придбано 12-канальний електрокардіограф, дефібрилятор для реанімаційного відділення японського виробництва, монітор пацієнта та інфузомат з підігрівом, замінено також частину вікон та дверей.

Придбаний електрокардіограф ЕКГ1201G дозволяє одночасно приймати 12 відведень ЕКГ і відображення ЕКГ-сигналів в ручному/авто режимі, автоматичне вимірювання і діагностика ЕКГ сигналів, вибір відведення для визначення режиму серцебиття.

За підтримки фермерів і підприємців Кривоозерщини в центральній районній лікарні проведено заміну 46 вікон і дверей на загальну суму - 151 тис. грн в лікувальному (стаціонарному) корпусі, а також придбано монітор пацієнта та інфузомат з підігрівом для реанімаційного відділення.

Як зазначає головний лікар Кривоозерської ЦРЛ Валентина Зайченко, лікарня приймає від 150 до 300 пацієнтів у день, а в стаціонарний корпус поступає від 15 до 20 чоловік, тому зміни в кращу сторону в лікарні, перш за все, відчули саме пацієнти.