В Заводському районі перевіряють додержання карантинних обмежень

27 жовтня з метою вжиття заходів із запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хворобиCOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та в зв’язку  з встановленням «червоного рівня» епідемічної небезпеки, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва та відділу санітарної інспекції управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Заводського району, ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області та МРУ поліції  ГУНП у Миколаївській області провели обстеження об’єктів торгівлі, які здійснюють свою діяльність на території Заводського району.

За результатами перевірили 22 об’єкти торгівлі, які розташовані  по вул. Генерала Карпенка, 8 Березня та  пр. Центральному.

Співробітниками ММУ ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області та  МРУ поліції  ГУНП у Миколаївській області власникам обстежених закладів надано 6 приписів та попередження про усунення виявлених недоліків при здійсненні підприємницької діяльності на час дії карантину.

Складено відповідні акти, 7 протоколів за ст. 42 КУпАП «Порушення санітарних норм», 2 протоколи  за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

З керівниками та персоналом обстежених об’єктів проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину та передбачену адміністративну відповідальність.

Щоденна робота в даному напрямку триває та знаходиться на постійному контролі.